Intensivkurs

Intensivkurs för körkort i Stockholm

Utbildningen – intensivkurs för körkort

På Körkortsfabriken har vi specialiserat oss på intensivkurser och har stor erfarenhet av denna typ av körkortsutbildning. En intensivkurs passar Dig som har tid och möjlighet att ägna Dig åt Din körkortsutbildning i princip på heltid under en till fyra veckor. Intensivkursen är ganska tuff, men också spännande och stimulerande för Dig som kund. Och framför allt, en intensivkurs för körkort i Stockholm på Körkortsfabriken ger snabbt resultat!

Fem, tio eller femton dagar – vad passar Dig?

Vi erbjuder både fem-, tio- och femtondagar eller tjugo dagarskurser. Femdagarskursen passar Dig som har goda förkunskaper och har en viss vana av att köra i trafik. Tiodagarskursen passar Dig som klarar av grundläggande manövrering av bilen. Femtondagarskursen passar Dig som är nybörjare. Vi rekommenderar att Du börjar med en testlektion för att kunna avgöra vilken variant av intensivkurs som passar Dig. Ibland kan det vara lämpligt att ta några lektioner innan Du börjar intensivutbildningen.

Vi lägger upp all intensivutbildning individuellt, därför är antal dagar och lektioner helt utifrån elevens önskemål och färdigheter.

En typisk dag under Din intensivutbildning

Under utbildningen varvas teori med praktisk körning. En typisk dag under intensivkursen kan se ut så här:
Du börjar dagen med ett dubbelpass av körlektioner (2*35 minuter). Efter lunch kör Du ytterligare ett dubbelpass. Därefter ägnar Du Dig åt självstudier. Vi rekommenderar att Du är kvar på bilskolan och pluggar. Hos oss kan Du studera ostört och dessutom kan Du oftast fråga någon av oss på trafikskolan om det skulle vara något som Du undrar över.

Riskutbildning, kunskapsprov och körprov

Vi rekommenderar att Du gör riskettan innan Du börjar Din intensivkurs för körkort. Risktvåan måste Du göra innan Du avlägger provet på Trafikverket.
Vi bokar in dig på kunskapsprov (teoriprov) och körprov på Trafikverket.

Just nu är det dock långa väntetider för körprov hos Trafikverket.Därför är det viktigt att verkligen vara redo för provet och inte chansa då det leder till ännu senare uppkörningstider.

De flesta kan ta sitt körkort efter avslutad intensivkurs. Ibland kan det dock krävas ytterligare lektioner för att få den rutin och kunskap som krävs.

Redo att komma igång?